Prislista

Gratis fotografering!

 

Jag arbetar just nu med att skapa en varierande och intressant portfolio och fotar därför GRATIS!

 

Själva fotograferingen kostar alltså ingenting, däremot ingår inga bilder, utan de får köpas till om du så önskar det.

 

Eftersom jag är mammaledig från mitt arbete som sjuksköterska så har jag dock inte så mycket tid att fota på, men torsdagskvällar från kl 17 samt någon av helgdagarna nästan varje helg är avsatta för fotografering. Kontakta mig för att se när jag har lediga tider! sive team

Photosession

 

Vi fotar ca 60 minuter på vald plats, endera utomhus på någon vacker plats (jag samlar!) eller hemma hos mig i min studio. Vid nyföddfotograferingar kan det behövas längre tid, så där avsätter jag alltid dubbla tiden så att bebisen kan få sina behov tillgodosedda utan stress.

 

Ungefär en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webgalleri där alla bilder finns samlade. Bilderna är i låg upplösning och märkta med min logotype och får INTE laddas ner och användas, inte ens för privat bruk. Däremot är de alldeles lagom stora för att du ska kunna avgöra om du vill köpa någon eller några bilder.eam

Prislista

 

Bilderna kostar 100 kr st att köpa. Då ingår en lätt redigering och eventuellt retuchering. Bilderna fås både högupplösta, som passar till framkallning och förstoringar, och i webformat, för att kunna publiceras på t. ex. sociala medier. Alla bilder fås även både som färgkopia och i svartvitt och levereras inom två veckor.

 

Om du vill köpa alla bilder, ca 35-40 stycken bilder, från fotograferingen så kostar det 2000 kr och då ingår även två förstoringar i måtten 24*30 cm.